AUTOTEST VIH - test

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 165.64 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Autotest VIH® este un test rapid de depistare a infecției cu HIV* pe care îl poți face în intimitatea casei tale. Autotest VIH® este un test de încredere pentru depistarea infecției HIV, daca infectarea s-a produs cu cel puțin 3 luni înainte de momentul testării, realizat prin analiza unei picături de sânge prelevate din vârful degetului.

Testul poate fi făcut acasă, în deplină intimitate şi confidenţialitate
Este ușor de utilizat (3 pași – 5 minute)
Rezultatul se obţine în 15 minute

Kit-ul autotest VIH® conţine:

• prospect, ce exemplifică prin imagini modul de utilizare pas cu pas;

• lantetă de siguranță, dispozitiv de înţepare pentru obținerea picăturii de sânge;

• test prevăzut cu dispozitiv de prelevare a mostrei de sânge, care evidențiază prezența anticorpilor anti-HIV-1 și/sau anti-HIV-2;

• compresă.

Atât realizarea testului cât şi interpretarea rezultatului autotest VIH® sunt ușoare. Rezultatul apare sub forma unei linii, după doar 15 minute. Dacă aveți dubii, este recomandat să consultați un medic.


Sensibilitate4: 100% dintre persoanele HIV-pozitiv testate au obținut un rezultat corect cu acest test

Specificitate4: 99.8% dintre persoanele HIV-negativ testate au obținut un rezultat corect cu acest test.

Fiabilitate: un studiu de practicabilitate privind manipularea acestui test de către neprofesioniști a indicat că peste 99,2% dintre participanți au obținut un rezultat interpretabil și peste 98,1% au interpretat corect rezultatul. Rezultatele pozitive au fost interpretate corect în 100% din cazuri.Interferența: nu s-au observat interferențe la examinarea specimenelor care conțin substanțe sau obținute de la persoane care prezintă afecțiuni medicale cu potențial să afecteze rezultatele acestui test.

Păstrare:

Între +8°şi +30°C

Formă de prezentare:

Kit pentru o singură utilizare

*

"Fereastra serologică" (seroconversie) pentru autotest VIH® este de până la 3 luni, ceea ce înseamnă că, dacă infectarea cu virusul HIV a avut loc mai recent de 3 luni, nu poate fi detectată cu acest test.

4Studiile au fost realizate asupra a 503 persoane (sensibilitate) și 2051 persoane (specificitate) din Statele Unite și Uniunea Europeană.