BANDA KINESIOLOGICA KINESIO TAPE albastru 5cmx5m

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 41.95 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Banda kinesiologica poate reprezenta tratamentul ideal atunci cand vine vorba de muschi sau tendoane care in urma unor accidentari au fost lezati. Aceasta banda kinesiologica este benefica, in tratarea mult mai multor tipuri de afectiuni, printre acestea numarandu-se afectiuni precum luxarea gleznei, durerile de spate, durerea gatului, dureri ale umerilor, inflamatia calcaiului si chiar in cazul rupturilor musculare.
Chiar daca este recomandat ca atunci cand vrem sa aplicam o banda kinesiologica pe o portiune a corpului nostru care prezinta durere sa apelam la ajutorul unui kinetoterapeut, trebuie sa stim ca dupa o buna documentatie putem aplica o banda kinesiologica si singuri. Indicata este apelarea la ajutorul unui terapeut, deoarece inainte ca banda kinesiologica sa fie aplicata trebuie testata pielea, deoarece daca aceasta este foarte sensibila aplicarea unei asemenea benzi nu este recomandata. Chiar daca unii sunt de parere ca cei tineri nu ar trebuie sa apeleze la aplicarea unei benzi kinesiologice, specialistii ii contrazic, spunand ca nu exista niciun fel de contraindicatii medicale ce spun acest lucru.

Tot specialistii in acest domeniu recomanda ca banda kinesiologica sa fie aplicata pe corp cu o ora inainte de inceperea activitatii sportive, pentru ca adezivul acesteia sa aiba timp sa se aseze bine pe tegument. Nu in ultimul rand, este bine de stiut ca atunci cand se doreste aplicarea unei benzi kinesiologice pe corp, pielea acestuia trebuie sa fie foarte bine uscata si curata. Multi cred ca daca adezivul intra in contact cu apa aceasta nu va mai avea aceleasi performante, lucru total gresit, caci acest tip de benzi sunt folosite chiar si de catre inotatori.

In concluzie, putem spune ca banda kinesiologica aplicata corect poate reprezenta cel mai bun si mai rapid mod de refacere al muschilor lezati si poate fi purtata de catre oricine si in orice conditii.