BIO - Roll-un uleiuri esentiale 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 36.24 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Amestecurile aromaterapeutice de tip roll-on reprezinta combinații de uleiuri esentiale pure, care funcționează bine împreună (sinergic) pentru a promova o stare specifica (relaxare, energie, fericire, senzualitate etc.)

Roll-on-urile sunt o modalitate practica, eleganta si igienica de introducere in contidian avantajele aromaterapiei.

Blendul Don't Worry! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (bergamot, geranium, tamaie) într-o bază uleioasa de vitamina E, ce relaxeaza trupul si mintea si induce o stare de buna dispozitie, eliminand oboseala si tensiunea.

Blendul Fall Asleep! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (lavanda, musetel, neroli) într-o bază uleioasa de vitamina E, ce va ajuta sa va relaxati inainte de culcare, pregatindu-va pentru un somn odihnitor.

Blendul Just Chill! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (lavanda, trandafir, vetiver) într-o bază uleioasa de vitamina E, ce relaxeaza trupul si mintea si induce o stare de buna dispozitie, eliminand tensiunea si grijile.

Blendul Wake Up! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (grapefruit, mandarine, lime) într-o bază uleioasa de vitamina E, avand un efect stimulator si energizant, tonic pentru trup si spirit.

Blendul Get Physical! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (patchouli, iasomie, ylang) într-o bază uleioasa de vitamina E, ce relaxeaza trupul si simturile, indeparteaza stressul cotidian si induce o stare de buna dispozitie si senzualitate.

Blendul Just Focus! conține un amestec de uleiuri esențiale 100% naturale (rozmarin, chiparos, lamaie ) într-o bază uleioasa de vitamina E, ce elimina stările de extenuare fizică și psihică, favorizand claritatea și concentrarea.

Mod de utilizare:

Roll-onul poate fi folosit cu usurinta pe tot parcursul zilei, in situatii stressante sau momente tensionate, aplicand la tample, la incheietura mainii sau la ceafa.

*

În momentul în care faceți o comandă, vă rugăm să precizați care blend îl doriți.