Bioland Jr. - Omega 3

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 28.86 25.97 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Acizii grasi nesaturati de tip omega,necesari pentru dezvoltarea si functionarea normala a organismului uman,nu pot fi sintetizati de organism,astfel incat singura sursa o constituie aportul suplimentar din hrana zilnica pe baza suplimentelor alimentare existente.
Acizii grasi sunt deosebit de importanti in metabolismele unor sisteme si aparate din organism,precum:aparatul cardiovascular,aparatul reproductiv,sistemul imunitar si sistemul nervos.Organismul are nevoie de acesti acizi grasi pentru a forma si repara membranele celulare,pentru a-si prelua substantele nutritive la nivel celular si a elimina reziduurile din celule.Au un rol important in dezvoltarea sanatoasa a creierului acestora.Utilizarea acizilor grasi nesaturati Omega 3 ajuta la imbunatatirea puterii de concentrare,a vitezeti de reactie,a memoriei si performantelor cognitive.
Produsul Omega 3 Junior ,prin acizii grasi din compozitie,sustine functia sistemului imunitar si regleaza activitatea florei intestinale care constituie o bariera naturala impotriva microbilor.Acizii grasi nesaturati maresc astfel capacitatea de aparare a organismului impotriva diferitelor afectiuni cauzate de astfel de microorganisme si scad riscul de imbolnavire la copii.Un aport corect de acizi grasi nesaturati determina cresterea rezistentei la efort fizic si intelectual si eliminarea senzatiei de oboseala.Datorita lecitinei din compozitie,produsul Omega 3 Junior are un rol deosebit de important in nutritia celulelor nervoase,avand un efect benefic in imbunatatirea memoriei ,a capacitatii de invatare si a altor functii cerebrale.
Omega 3 Junior este un supliment alimentar care ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor si are efecte benefice in perioadele de efort intelectual intens(perioade mai solicitante la scoala,examene),imbunatatind memoria si concentrarea.

Compoziţie:

Ulei de peste Omega-3 concentrat 200 mg, Lecitina din soia 100 mg

Indicaţii:

Mentine performanta mentala si cognitiva optima, avand un rol important in dezvoltarea sistemului nervos si a organelor de simt. In plus, sustine functionarea normala a sistemului imunitar.

Doze şi mod de administrare:

copii cu varsta peste 5 ani,adolescenti ,se administreaza oral,cate 1 capsula moale de 2 ori pe zi,dimineata si la pranz.Se poate administra in mai multe cure(de 1-2 luni) pe an,cu pauze de 10-20 de zile.

Formă de prezentare:

Cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule moi