Bioland Jr Vit. C x20 AROME

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 7.60 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Vitamina C cu 3 arome struguri, portocale și fructe de pădure.
Vitamina C reprezintă un antioxidant de excepție ce contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism. Făcând parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile în apă) vitamina C se elimină în cantități mari din organism.

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice. Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinților și pielii. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, crește absorbția fierului.
Organismul uman nu își poate sintetiza propria vitamină C și tocmai de aceea trebuie să și-o procure din alimente sau din alte surse. Sensibilă la lumină, căldură și vapori de apă, vitamina C este necesară în formarea colagenului, o proteină ce dă tărie oaselor, cartilajelor, mușchilor și vaselor de sânge și contribuie la buna menținere a capilarelor, oaselor și dinților.

Compoziţie:

Ascorbat de sodiu 57 mg si acid ascorbic 50 mg furnizand 100 mg vitamina C

Doze şi mod de administrare:

Adulți și copii de peste 4 ani: 1 comprimat pe zi. Comprimatele se lasă să se dizolve lent în gură sau se mestecă.

Formă de prezentare:

Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate masticabile