DENT - Periuta dinti CuraKid CK 4260

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 18.04 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Gura sanatoasa, dinti sanatosi, pentru toata viata!
Cinci minute, zilnic, pentru toata viata.
Care este rolul parintilor? Obiceiurile mamei in privinta igienei orale se vor transfera catre copil. Daca mama curata dintii copilului cu atentie si gentilete la fel o va face si copilul cand va creste. Daca periuta este prea tare va rani copilul, iar atitudinea acestuia fata de periaj va fi una negativa. Totul depinde de parinti in a educa copilul in privinta unei igiene orale corecte si complete.
Alegerea unei periute de dinti este un aspect foarte important. In primul rand aceasta nu trebuie sa fie dura, hard, pentru ca aceasta va rani gingiile delicate ale copilului, si va duce la un refuz al acestuia in a o folosi zilnic. Apoi trebuie tinut cont de faptul ca gura copilului este forte mica, iar un cap prea mare al periutei il va impiedica sa o foloseasca corect si deci sa se curete eficient peste tot.
Placa dentara nu poate fi eliminata complet. Ea incepe sa se dezvolte la cateva minute dupa ce am terminat periajul. Noi trebuie sa CONTROLAM placa dentara. Controlul cel mai eficient al placii dentare se realizeaza prin periajul zilnic, dupa fiecare masa, impiedicand dezvoltarea placii dentare, aparitia tartrului si deci face ca igiena orala a copilului sa fie corecta si completa, inca de la aparitia primului dinte.
Cere foarte mult efort, timp si rabdare in invatarea unui copil sa foloseasca o periuta de dinti corect. Dar o sanatate orala perfecta, lipsa cariilor sau durerilor de dinti pentru copilul Dumneavoastra fac ca acest efort sa MERITE!
Cele mai importante momente in dezvoltarea unui om se intampla in primele luni si ani de viata. Din momentul in care apare primul dinte, copilul trebuie sa aiba periuta lui de dinti. Perii primei periute joaca un rol foarte important, daca sunt prea tari ei pot rani gingiile delicate ale copilului.
Periutele de dinti CURAPROX ale caror peri sunt realizati din materialul patentat Curen, realizeaza curatarea completa si delicata a fiecarui dinte.
Periuta CURAPROX CuraKid, destinata copiilor intre 1 si 5 ani este realizata dintr-un numar de peste 3000 de peri soft. Copilul va fi obisnuit sa fie periat cu o periuta soft, ulterior se va obisnui sa isi perieze singur dintii, tot cu o periuta soft, iar acest lucru va determina ca periajul sa fie delicat, dar eficient.
Capatul rotunjit si protejat de un material moale inlatura orice risc de ranire in timpul periajului si cei peste 3000 de peri soft curata foarte bine toate suprafetele dintilor. Manerul cu inele anti alunecare se potriveste atat manutelor copiilor, cat si celor ale adultilor. Suportul practic ajuta la o pastrare a periutei in pozitie verticala si igienica.
Incepand cu varsta de 5 ani copii trebuie sa aiba obisnuinta de a folosi periuta zilnic, dupa fiecare masa si trebuie ca parintele sa urmareasca daca copilul periaza corect toate suprafetele fiecarui dinte. CURAPROX Sensitive young este periuta care este recomandata copiilor intre 5 si 13 ani. Capatul mic si perfect rotunjit, iar gatul scurt se vor potrivi perfect in gura oricarui copil, incepand cu 5 ani. Forma alungita a capatului poate ajunge in orice zona din gura copilului, iar forma manerului si culorile vii vor face orice copil sa o foloseasca zilnic cu placere.