DOPPELHERZ - Aktiv MG 500mg x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 32.60 29.34 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Contribuie la funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Magneziul este un mineral esențial și unul dintre principalii electroliți ai organismului nostru. În corpul uman se găsesc depozitate aproximativ 20 de grame de Magneziu: aproximativ 60% în oase și 30% în mușchi.

Magneziul este o substanță minerală pe care organismul nu o poate produce singur.
O depozitare a acestuia nu este posibilă decât într-o cantitate limitată.
Prin diete lungi, unilaterale sau consumul de alimente exclusiv produse industrial cu conținut scăzut de Magneziu, necesarul de Magneziu al organismului crește.
De asemenea, gradul mare de prelucrare a produselor alimentare poate duce la scăderea cantității de Magneziu puse la dispoziția organismului. De exemplu, prin gătirea cartofilor se pierde aproximativ 50% din cantitatea de magneziu.
În cazul practicării sporturilor de performanță, cantități importante de Magneziu se elimină prin transpirație. El însă trebuie redat organismului, sub formă de suplimente alimentare, pentru menținerea performanței mușchilor.
Magneziul îndeplinește câteva funcții esențiale: contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății psihice, dar și la menținerea sănătății sistemului osos și la funcționarea normală a sistemului muscular. Un mușchi important al organismului este mușchiul cardiac.

Surse importante de Magneziu sunt: cerealele integrale, nucile, cartofii, legumele verzi.

În situații care impun un consum crescut de Magneziu, aveți la dispoziție sistemul în 2 faze. Formula specială a suplimentului alimentar cu 500 mg Magneziu furnizează 200 mg Magneziu din faza cu eliberare imediată și 300 mg de Magneziu din faza cu eliberare lentă, puse la dispoziția organismului în mod constant, în porții mai mici, distribuite de-a lungul zilei.

Compoziţie:

500 mg Magneziu

Contraindicaţii:

Produs nerecomandat persoanelor care suferă de insuficiență renală.

Precauţii:

Administrarea la copii, adolescenți, femei însărcinate și care alăptează se face numai la recomandarea medicului.

Doze şi mod de administrare:

Se administrează ½ - 1 comprimat zilnic, nemestecat, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.

În cazul unei carențe de Magneziu datorate efortului fizic din timpul serviciului sau activităților sportive, în combinație cu o alimentație săracă în acest mineral, se recomandă completarea printr-un comprimat pe zi. Dacă este vorba numai de o alimentație neechilibrată și săracă în Magneziu, se recomandă completarea prin ½ comprimat.

Reacţii adverse:

Cantitățile ce depășesc 250 mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile.

Formă de prezentare:

Cutie cu 30 de comprimate.