MASTRELLE CHIC 30+ gel vag. 25g

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 59.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Mastrelle® Chic gel vaginal, prin continutul de acid hialuronic, actioneaza benefic asupra mucoasei vaginale uscate sau iritate prin rehidratarea celulelor epiteliale si formarea unui strat fluid cu proprietati lubrifiante exceptionale, avand ca rezultat redarea elasticitatii si troficitatii mucoasei vaginale.

Mastrelle® Chic gel vaginal are o textura usoara, apoasa, mucoadeziva si care asigura un pH (pH=4,1) apropiat de cel vaginal.

Compoziţie:

Hialuronat de sodiu, hidroxietilceluloza, extract de galbenele (Calendula officinalis), extract de aloe (Aloe vera), propilenglicol, glicerina, dexpantenol, metilparaben, etilparaben, fenoxietanol, etilhexilglicerina, edetat disodic, acid lactic, apa purificata.

Indicaţii:

Mastrelle Chic gel vaginal este eficient in hidratarea si lubrifierea mucoasei vaginale, restabilirea elasticitatii normale, precum si in preventia si tratamentul atrofiei vaginale asociate dezechilibrului hormonal fiziologic (sarcina, nastere, a doua jumatate a ciclului menstrual) sau in conditii induse de oboseala, stres, administrarea de anticonceptionale hormonale, aplicarea radioterapiei sau chimioterapiei, utilizarea tampoanelor intime.

Doze şi mod de administrare:

O doza de Mastrelle® Chic gel vaginal se aplica la nevoie. Nu exista restrictii in privinta dozarii si frecventa aplicarii. Administrarea se poate repeta in functie de gradul de uscaciune vaginala, de intensitatea si durata factorilor declansatori (sarcina, nastere, a doua jumatate a ciclului menstrual, oboseala, stres, administrarea de anticonceptionale hormonale, aplicarea radioterapiei sau chimioterapiei, utilizarea tampoanelor intime) care conduc la scaderea lubrifierii naturale a vaginului.

Păstrare:

Pastrati la temperaturi sub 25°C in ambalajul original.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu un tub de aluminiu ce contine 25 g gel si un aplicator vaginal.