MEDIKET - Ictafoam 100ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 61.98 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Spuma de curatare delicata pentru corp si scalp Mediket Ictafoam


Mediket Ictafoam este o spumă de curățare delicată ce conţine ihtiol alb, eficient pentru pielea cu seboree sau alte situații însoțite de iritații, înroșire sau senzația neplăcută de mâncărime a pielii.

Mediket Ictafoam reduce senzația de mâncărime a pielii, reglează producerea de sebum a pielii şi reduce mirosul neplăcut cauzat de metabolizarea transpiraţiei. Substanţele din spumă nu sunt agresive pentru ochi.

Compoziţie:

Ingrediente active
Ihtiol alb, dermosoft® decalact.

Ingrediente
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol,GlucoTain®, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Polyquaternium-39, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol Pale), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl.

Mod de utilizare:

Apăsați pistonul pentru a obține volumul necesar de spumă. Corp: aplicați și masați spuma pe pielea umedă, apoi îndepărtați spuma. Scalp: aplicați și masați spuma pe părul umed, așteptați să acționeze 3-5 minute, apoi îndepărtați spuma. Părul lung poate necesita 2 sau mai multe aplicații. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână timp de 4-8 săptămâni. Apoi utilizați preventiv de 1-2 ori pe săptămână.

Formă de prezentare:

100 ml