NeoMagni Stress x 50cpr

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 39.75 35.78 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

NeoMagni stress este un supliment alimentar ce ajuta la relaxare, stare de calm, functie cognitiva normala . Contine magneziu natural, Vitamina B6 si extracte de roinita si hamei.

Beneficii:

- sustine starea de calm,

- contribuie la obtinerea relaxarii si somnului,

- ajuta la pastrarea starii pozitive de spirit si la functia cognitiva normala.Magneziul si Vitamina B6 ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea functiei psihice normale.

Extractul de Roinita (Melissa officinalis) este dovedit stiintific ca sustine starea de calm, contribuie la obtinerea relaxarii, la odihna si mentinerea somnului normal. Este utilizat in caz de tensiune nervoasa, neliniste, iritabilitate. Ajuta la pastrarea starii pozitive de spirit si la functia cognitiva normala.

Extractul din conuri de Hamei (Humulus lupulus) are un efect calmant pentru sistemul nervos si este bun de utilizat in caz de dificultate la instalarea somnului.

Compoziţie:

Ingrediente active/1 comprimat:

Magneziu 60 mg (16%)

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 1,4mg (100%)

Extract de Roiniţă (Melissa officinalis) 60 mg

Extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) 40 mg

Contraindicaţii:

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Nu este recomandată utilizarea produsului de către persoanele care conduc vehicule și care lucrează cu utilaje. Preparatul nu trebuie combinat cu alți agenți cu proprietăți sedative și / sau de dormit.

Precauţii:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor mici.

Doze şi mod de administrare:

1 comprimat pe zi, cu apă.

Formă de prezentare:

50 de comprimate