NOVALAC HA 1

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 41.70 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Lapte praf hipoalergenic pentru sugari de la 0 la 12 luni .

Proteinele din Novalac HA sunt parţial hidrolizate reducându-se potenţialul lor antigenic şi scăzând astfel riscul apariţiei alergiei la proteină laptelui de vacă
Gust bun pentru ameliorarea toleranţei
Compoziţie bogată în fier
Vitamine, în special vitamina D3
Formulă Novalac HA înlocuieşte în dieta zilnică a sugarului laptele folosit în mod obişnuit, asigurând întregul necesar nutritional.
Începând cu vârstă de 6 luni este perfect adaptat pentru a fi folosit ca bază pentru o alimentaţie diversificată

Mod de utilizare:

Modalitatea de preparare a biberonului:

Spălaţi-vă întotdeauna pe mâini înainte de a pregăti biberonul. Fiecare masă trebuie pregătită în mod individual. Folosiţi numai linguriţa de măsură din cutie. Laptele trebuie consumat într-o oră de la preparare.

Spălaţi şi sterilizaţi biberonul, tetina şi toate ustensilele pe care urmează să le folosiţi.

Fierbeţi apa plată timp de 5 minute şi lăsaţi apoi la răcit până la 40 C

Turnaţi cantitatea de apă necesară în biberon (vezi graficul mediu de alimentaţie).

Adăugaţi cantitatea potrivită de lapte praf, folosind numai linguriţa de măsură din cutie. Folosiţi întotdeauna o linguriţă de măsură rasă pentru 30 ml de apă.

Închideţi biberonul, folosind un capac de plastic şi agitaţi până ce pudra se dizolvă în totalitate. Scoateţi capacul şi înlocuiţi cu o tetină sterilizată.

Lăsaţi să se răcească până la o temperatură de 37 C. Testaţi temperatura aplicând câteva picături pe încheietura mâinii.

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.