NOVALAC IT 1

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 40.36 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Lapte praf pentru sugari de la 0 la 12 luni pentru combaterea regurgităţiilor

Compoziţie:

Datorită compoziţie sale unice, formula Novalac IT se îngroaşă în stomac la PH-ul gastric, şi nu în biberon, permiţând astfel o alimentare uşoară a sugarului, fără pericolul de a ingeră aer sau de a determina alte tulburări şi fără a încetini eliminarea gastrică:

• uşor digerabilă

• îmbogăţită cu fier

• formula Novalac IT înlocuieşte în dieta zilnică a sugarului laptele folosit în mod obişnuit, asigurând întregul necesar nutritional.

• începând cu vârsta de 6 luni este perfect adaptat pentru a fi folosit ca bază pentru o alimentaţie diversificată

• conţinut caloric adaptat

• profil optim de acizi graşi pentru o dezvoltare armonioasă a sugarului

Mod de utilizare:

Spălaţi-vă întotdeauna pe mâini înainte de a pregăti biberonul. Fiecare masă trebuie pregătită în mod individual. Folosiţi numai linguriţa de măsură din cutie. Laptele trebuie consumat într-o oră de la preparare.
Spălaţi şi sterilizaţi biberonul, tetina şi toate ustensilele pe care urmează să le folosiţi.
Fierbeţi apa plată timp de 5 minute şi lăsaţi apoi la răcit până la 40 C
Turnaţi cantitatea de apă necesară în biberon (vezi graficul mediu de alimentaţie).
Adăugaţi cantitatea potrivită de lapte praf, folosind numai linguriţa de măsură din cutie. Folosiţi întotdeauna o linguriţă de măsură rasă pentru 30 ml de apă.
Agitaţi până ce pudra se dizolvă în totalitate.
Lăsaţi să se răcească până la o temperatură de 37 C.
Compoziţia să specială necesită agitare suplimentară pentru dizolvare, iar aspectul final din biberon poate fi uşor diferit faţă de cel al formulelor obinuite. Pentru un confort sporit folosiţi o tetină cu flux variabil.

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.