PHILIPS - Sonicare Kids rezerva compact+

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 71.99 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Capul de periuţă de dinţi Sonicare For Kids este perfect pentru gurile mici cu dinţi în creştere. Funcţionează exclusiv cu periuţa de dinţi electrică For Kids şi împreună oferă o experienţă sigură şi mai plăcută, pe care copii o găsesc amuzantă şi care le creează obiceiuri sănătoase.
Vârstă 4+
Capul de periuţă de dinţi standard Philips Sonicare for Kids are un profil astfel conturat încât să se potrivească dinţilor copilului tău cu vârsta de peste 4 ani şi peri moi care asigură o experienţă de periaj delicată. De asemenea, este prevăzut cu o perniţă de cauciuc plasată pe spatele capului de peraj, pentru o curăţare mai sigură, mai plăcută. Disponibil şi în varianta de dimensiuni standard, mai mari, pentru copii cu vârsta peste 7 ani.
Puterea sonică a periuţelor noastre de dinţi îţi permite să valorifici la maxim timpul limitat pe care îl acordă copiii perierii dinţilor, ajutându-i să deprindă obiceiuri sănătoase şi să îşi perfecţioneze tehnica de periaj.
Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică fără egal transmite puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.
Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se fixează şi se detaşează de mânerul periuţei printr-un clic, pentru prindere sigură şi întreţinere şi curăţare uşoare.
Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.
Poate că nu este evident la prima privire, dar capetele de periere îşi pierd rigiditatea şi se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Perii noştri albaştri cu rol de reamintire se decolorează până la culoarea albă, pentru a te ajuta să recunoşti momentul când trebuie să-i înlocuieşti. Pentru rezultate optime, înlocuieşte capul periuţei de dinţi la fiecare trei luni.