Sling reglabil cu inele 100% bumbac Little Frog Alexandrite mărimea S -

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 187.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Mărimea S. Lungime 1,7 metri (latura mai lungă).

Culori: roz deschis, roz închis și verde deschis. Firul de bătătură este bej.

Compoziție: 100% bumbac

Accesorii: broșură cu instrucțiuni în limba engleză ce prezintă modul de folosire al slingului cu inele.

Densitate: 190-210 g/m2

Țesătură: broken twill weave (țesut dublu diagonal)

Inelele sunt din aluminiu, fără reziduuri, sunt argintii și sunt achiziționate de pe site-ul slingrings.com

Se poate folosi de la naștere (3.5 kg) până când copilul nu mai vrea sau părintele nu mai poate purta copilul doar pe un umăr. Materialul rezistă chiar și la greutatea unui adult, deci nu se rupe.

Întregul proces de producție are loc în Polonia.

Wrapurile și slingurile Little Frog sunt produse în conformitate cu normele europene EN 13209-2 și standardul Eco-Tex Standard 100, deci:

- nu conțin vopsea alergenică,

- nu conțin vopsea cancerigenă sau suspectată a fi cancerigenă,

- au fost testate și nu conțin metale grele,

- nu conțin formaldehidă,

- au un pH blând pentru piele.


După prima și a doua spălare e de așteptat ca materialul să intre la apă maxim 5%. De aceea wrapurile și slingurile sunt cu 5% mai mari. De exemplu un wrap de mărimea 4.6m are de fapt la vanzare 4.85m.

Rezistența și calitatea wrapurilor și slingurilor Little Frog au fost testate de un laborator certificat, în conformitate cu norma PN-EN ISO 13934-1:2002. Conform acestui standard, pentru o mostră de 25cm x 5cm, forța de întindere necesară să o rupă este de aproximativ 40-50 daN (kg), aceasta însemnând că pentru eșarfe de 460cm x 76cm ​​– forța extensibilă este de 1800 daN (kg) (aplicată uniform).

Wrapurile și slingurile diferă și prin densitatea țesăturii. În general se recomandă unui începător un material de minim 180 g/m2, altfel vă va fi incomod și copilul vă va părea greu. Un sling mai subțire vă va da dureri de umăr cu un copil mai mare de 10 kg.

Așadar wrapurile și slingurile Little Frog au o densitate ideală și le-am ales după ce am buchisit cel mai mare forum de babywearing din lume, unde toți purtătorii de wrapuri și slinguri Little Frog sunt foarte mulțumiți să aibă parte de calitatea unui wrap sau a unui sling de calitate superioară la cel mai mic preț de pe piață. Nu am găsit deloc păreri negative între acești purtători experimentați! Singurele observații au fost că wrapurile și slingurile în amestec cu in au nevoie de mai multe manevre pentru a se face mai moi. Chiar și așa ne-am decis să le aducem, după ce am citit informațiile despre densitate prezentate mai sus, ajungând la concluzia că pentru vară am vrea (și pentru noi și copiii noștri) un wrap și un sling suficient de dens ca să susțină bine, nu căutăm slinguri subțiri, dar care să conțină și in pentru aerisire, pentru senzația de răcoare pe care o dă ca material ideal pentru vară.


Ce este un sling reglabil cu inele?

Un sling bun este confecționat din aceleași materiale ca wrapurile țesute și este folosit pentru a purta un copil pe corpul nostru, în față sau pe șold. Materialul din care e făcut nu se poate găsi în magazinele de confecții. Țesăturile pot fi diverse, dar și firele, din moment ce există slinguri din bumbac 100% sau slinguri din bumbac + cânepă, bambus, in, lână, mătase sau cașmir.

Este un mijloc de purtare versatil, poate fi folosit de la naștere și până când copilul nu mai vrea să fie purtat. Și nefiind elastic poate susține orice greutate puteți duce, cât vă țin puterile.

Imediat după naștere puteţi purta bebeluşul în poziţia cea mai calmantă pentru el, la pieptul dumneavoastră, burtică pe burtică, cu picioarele broscuţă înăuntru în sling sau în afară. Această poziţie este foarte indicată bebeluşilor cu reflux şi colici. Puiul dumneavoastră se va calma imediat şi va dormi liniştit. Copilul ţinut lângă pieptul dumneavoastră va creşte bine, va creşte fericit, va creşte liniştit şi sănătos. Îl va calma ritmul bătăilor inimii dumneavoastră, vocea dumneavoastră, mirosul dv.