ULEI - esential de Cedru de Virginia 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 11.00 9.90 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Lemnul de cedru era utilizat la construirea templelor în Orientul Mijlociu iar uleiul și rășina obținută din lemnul de cedru era folosit de egipteni în procesul de mumificare, ca ingredient pentru produse cosmetice dar și pentru impregnarea foilor de papirus pentru a le proteja de insecte.
Esența extrsă și lemnul de cedru originar din Maroc are acțiune benefică asupra sistemului circulator, nervos și respirator, este folosit de asemenea pentru efectul pozitiv asupra spiritului dar și pentru îngrijirea pielii și a părului.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din părțile lemnoase

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Proprietăți organoleptice: lichid mobil limpede, de culoare gălbuie

Descrierea olfactivă: miros cald și dulce, lemnos, ușor condimentat și acidulat

Compoziţie:

Ingrediente (INCI): cedrus atlantica bark oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Indicaţii:

-retenții de lichide, celulită, edeme, circulație limfatică deficitară
-depozite de grăsime, acnee, piele grasă, piele congestionată
-păr gras, mătreață, seboree, căderea părului, alopecie
-tuse, rinită, afecțiuni ale tractului respirator
-stări tensionate cronice, tristețe, anxietate, letargie
-crearea unei atmosfere prielnice pentru reculegere, meditație
-crearea parfumurilor

Atenţionări speciale:

- ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
- a se evita contactul cu ochii
- este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
- a nu se lăsa la îndemâna copiilor
- contraindicat în sarcină
- recomandat pentru uz extern;
- uz intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

*

Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.