ULEI - esential de Patchouli 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 13.17 11.85 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Patchouli - sau Paciuli - o plantă originară din Asia, al cărei frunze și esențe extrase au fost folosite de mult timp pentru parfumarea țesăturilor de mătase și cașmir, dar și pentru virtuțile sale antiseptice sau afrodisiace. Frunzele proaspete de patchouli nu au miros decât după ce sunt uscate și trecute printr-un proces natural de fermentare, apoi devenind extrem de aromate.
Uleiul esențial extras din aceste frunze se maturează odată cu trecerea timpului, furnizând parfum profund, misterios și fermecător. Profilul biochimic al uleiului esențial de Patchouli este unul deosebit, prezintă substanțe mai rar regăsite în uleiurile esențiale. Uleiul esențial de patchouli este o esență omniprezentă în trusa parfumierilor.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din frunze

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie, vâscozitate medie

Descriere olfactivă: miros intens și persistent, oriental, pamântiu, lemnos, cu note picante și de fum

Compoziţie:

Ingrediente (INCI): pogostemon cablin leaf oil

Indicaţii:

îngrijirea pielii afectate de eczeme, dermatoze, micoze, procese inflamatorii
îngrijirea pielii deteriorate, crăpate, rănite
îngrijirea tenului matur, ridat, congestionat, asfixic
probleme circulatorii: varice, hemoroizi, retenții de apă, celulită
ajutor în caz de epuizare, astenie, impotență și frigiditate
formularea parfumurilor, în special a celor orientale sau bărbătești

*

Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.