ULEI - esential de Ravensara aromatica 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 17.73 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Arborele de Ravensara este nativ în Madagascar, unde arborigenii foloseau extractul din frunze ca tonic, antiviral, antiinfecțios, pentru probleme respiratorii și fortificarea organismului în general.

Atenție! A nu se confunda cu uleiul de RAVINTSARA (cinnamomum camphora) ce are miros, compoziție și proprietăți diferite.

Metoda de obținere: prin distilare cu abur din frunze

Proprietăți organoleptice: lichid clar, incolor ușor gălbui

Descriere olfactivă: miros aromatic, ușor condimentat, cu note dulci

Proprietățile uleiului de Ravensara
antiviral, antiinfecțios
expectorant
detensionant, antistres
tonic general
antalgic, antispasmodic
fortifiant, imunostimulator

Compoziţie:

ravensara aromatica leaf oil

Indicaţii:

tonifierea organismului în general
gripă, viroze, probleme respiratorii
acnee, herpes, infecții cutanate ușoare
oboseală, stres, nervozitate, stări depresive
dureri musculare și articulare
curățarea aerului din încăperi

Atenţionări speciale:

ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
a se evita contactul cu ochii
contraindicat în trimestrul I de sarcină
a nu se lăsa la îndemâna copiilor
uz extern

Mod de utilizare:

nu se aplică pur pe piele, se folosește doar ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice și aromaterapeutice
ca ingredient pentru prepararea de loțiuni, cleansere, creme, geluri, creme, balsamuri
diluat în ulei vegetal pentru masaje și frecții
sub formă de inhalații într-un bol de apă fiartă
prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru curățarea și împrospătarea aerului, revigorarea organismului

Păstrare:

la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă