VICHY - I.S - Emulsie matifianta fata SPF50 T50ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 72.95 65.66 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Pentru a lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, Laboratoarele Vichy au inclus, în această emulsie anti-strălucire cu protecție solară, un sistem de filtrare a radiațiilor UVA-UVB cu spectru larg, conceput pentru o rezistență crescută la radiațiile UVA cu lungime de undă lungă (trei sferturi din radiațiile UV), fotostabil, pe bază de Mexoryl®.
Pentru a proteja mai eficient capitalul genetic al pielii.
Pielea are un aspect mat, iar sănătatea acesteia este protejată.
Cremă protecție solară SPF 50 FĂRĂ PARABENI cu o formulă hipoalergenică testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic. Non-comedogenic.
Imbogățită cu Apa Termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă.
Emulsie anti-strălucire cu protecție solară SPF 50 ce ajută ca pielea dumneavoastră să fie protejată de insolații și arsuri, precum și de îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea prelungită la soare.
Loțiune de plajă SPF 50 cu o textură parfumată, cu efect matifiant, rezistență la apă ce face pielea să fie uscată și catifelată, fără efect de luciu nedorit.

Mod de utilizare:

Aplicați emulsia anti-strălucire chiar înainte de expunerea la soare. Aplicați din nou, frecvent, în cantități generoase, mai ales dupa ce ați înotat, dacă ați transpirat sau daca v-ați șters cu prosopul.