VICHY - Idealia Crema Contur Ochi 15 ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 94.46 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

CORECTARE OPTICĂ ȘI BIOLOGICĂ ASUPRA CELOR 3 DIMENSIUNI ALE PRIVIRII IDEALE CU EFECT INSTANTANEU ȘI DE LUNGĂ DURATĂ: TEXTURĂ, CULOARE, LUMINOZITATE.

[Asociere exclusivă Vichy:Complexul DRM-Bright + Vitamina B3 + Cafeină + LHA + agenți de ștergere a ridurilor + iluminatori universali]
Pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă. Formulă hipoalergenică, fără parabeni, testată sub control dermatologic și oftalmologic. Cu Apă Termală Vichy, calmantă, regenerantă și fortifiantă.
Instantaneu, cearcănele sunt mai putin vizibile, textura pielii este uniformizată, iar zona conturului ochilor este mai luminoasă. După 4 săptămâni, cearcănele sunt reduse, liniile și semnele de oboseală sunt diminuate. Este atât o cremă pentru contur ochi, cât și o cremă antirid pentru ochi, dar și un răspuns la întrebarea: cum să scap de cearcăne?

Vrei să știi cum să scapi de cearcăne? Crema pentru conturul ochllor Idealia de la Vichy are o textură senzorială, proaspată și hidratantă. Se absoarbe rapid în piele. Non-gras, non-lipicios.

Mod de utilizare:

Crema pentru conturul ochilor are un aplicator revoluționar din silicon pentru zona ochilor special conceput pentru a reproduce in același timp atingerea delicata a vârfului degetului combinată cu precizia unei pensule:
Un gest precis pentru a îngriji zona delicată a conturului ochilor.
Permite un dozaj perfect echilibrat.
O atingere ultra-delicată pentru plăcere la aplicare. Este crema antirid pentru ochi pe care o așteptai.