VICHY - Liftactiv Supreme crema noapte 50ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 119.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

După 10 ani de cercetare, Vichy descoperă puterea DERMULUI SURSĂ, stratul dermului care comandă propria regenerare a pielii. După un screening de peste 50 de molecule anti-îmbătrânire, echipa de cercetare Vichy a selectat ramnoza, un element activ de origine vegetală foarte concentrat în doză excepţională de 5% având ca obiectiv Dermul Sursă. Eficacitatea sa anti-îmbătrânire a fost demonstrată datorită unui protocol de teste* inspirat de cercetarea medicală şi încoronată de 7 brevete.
Astăzi, Laboratoarele Vichy vă propun Liftactiv Technologie Derme Source, crema de noapte antirid, care înglobează ce e mai bun din ştiinţă pentru tenul dv.
Luptaţi cu limitele îmbătrânirii cu Liftactiv Supreme cremă de noapte şi descoperiţi o piele strălucitor de tânără.
*Teste în vitro.
Recunoscută în farmacologie pentru proprietăţile calmante, ramnoza este de altfel non glicantă şi perfect tolerată de pielea sensibilă.
FĂRĂ PARABENI, formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic.
Testat pe pielea sensibilă.


Cauți cea mai buna cremă antirid? Atunci e bine să știi că s-au realizat 7 teste clinice cu participarea a mai mult de 300 de femei.
Eficacitate antirid şi fermitate avansată pentru un efect lifting de durată + piele integral transformată din a 4-a zi*: vizibil mai întinsă, mai luminoasă, mai tonifiată. Crema de noapte Liftactiv poate fi răspunsul la întrebarea ta.
*Test clinic, organizat cu participarea unui număr de 49 femei.

Pentru toate femeile, Vichy creează o textură non-grasă, nelipicioasă, îmbogăţită cu uleiuri vegetale hrănitoare, ca uleiul de sâmburi de caisă, şi mai confortabilă şi regenerantă, cu un finisaj mat şi catifelat. Un confort extrem pe toată durata nopţii.

Mod de utilizare:

Aplicaţi crema de noapte antirid Liftactiv Supreme pe faţă în fiecare seară.