ZDROVIT - Colonprotect Fit x 20pl

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 37.39 33.65 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

- ColonProtect Fit este un supliment cu fibre naturale care susține un tranzit intestinal regulat și o greutate corporală optimă.
- ColonProtect Fit este o formulă nouă, îmbunătățită a produsului ColonProtect.
- Cu o aromă plăcută de anănans, ColonProtect Fit este un aliat eficient pentru a vă ajuta să mențineți greutatea dorită.
- ColonProtect Fit va crea o senzație de sațietate și astfel va susține efortul pentru a reduce pofta de mâncare.
- Menținerea unui tranzit intestinal regulat.
- Păstrarea unei greutăți corporale optime.
- Menținerea unei microflore intestinale normale.

Compoziţie:

1 plic de 6500 mg contine: pulbere din sămânță de Psyllium husk 3600 mg, fructo-oligozaharide 1000 mg, crom 20µg (50%*).
*VNR – Valoare Nutrițională de Referință (Conf. Reg. 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).
Seminţele de Psyllium contin mucilagii, fitosteroli și amidon, rețin apa și își măresc volumul, formând un gel care trece nemodificat prin intestin. Includerea acestor fibre într-o dietă echilibrată dintr-un mod de viață sănătos, poate duce la reducerea colesterolului și a nivelului lipidelor din sânge. Contribuie la menținerea unui colon sănătos și a unui tranzit intestinal normal.

Fructo-oligozaharidele susțin reglarea nivelului lipidelor serice și reglează metabolismul lipidic. Contribuie la menținerea unui nivel normal al colesterolului și susțin vitalitatea florei intestinale.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Contraindicaţii:

Contraindicat în sarcină, obstrucții ale tractului gastro-intestinal, paralizie intestinală, sângerare intestinală nediagnosticată.

Precauţii:

A se utiliza cu prudență în caz de megacolon, diabet zaharat și dificultăți de deglutiție.

Atenţionări speciale:

Este important să se consume o cantitate adecvată de lichid: cel puțin un pahar de apă după ce s-a consumat un plic de ColonProtect. Conține o sursă de fenilalanină.
Psyllium poate dilua enzimele digestive. A se consuma la minimum 1 oră după orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.

Doze şi mod de administrare:

Adulti: câte un plic de două ori pe zi.
3 moduri de preparare:
-Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar plin cu apă;
-Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar cu apă pe jumatăte plin și se consumă imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
-Se adaugă conținutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.

Formă de prezentare:

Cutie cu 20 de plicuri: